diumenge, 14 de febrer de 2016

Benvinguts i benvingudes al blog del 50 aniversari

Com no podria ser d'una altra manera, us volem donar la benvinguda a aquest espai de memòria col·lectiva amb una cançó que, durant dècades, ha representat el desig de compartir i d'obrir les portes de casa a tots els que vinguen i desitgen estar amb nosaltres. Un esperit que no hauríem d'oblidar mai especialment en èpoques en les que les paraules forasters, refugiats o estrangers haurien d'anar revisant-se.
Així mateix, us demanem que si voleu aportar materials que ens ajuden a poder commemorar aquest esdeveniment amb tots vosaltres, no dubteu a portar-los a l'institut que us rebrem amb els braços oberts. L'institut el formem tots, els que hi som actualment i tots aquells que hi han passat. Si voleu posar-vos en contacte amb nosaltres perquè voleu col·laborar, de qualsevol manera, el nostre correu és: iesvillena50aniversari@gmail.com
Moltes gràcies a tots. Us hi esperem.

 

1 comentari:

  1. Dias de amigos, playa, clase,bares y estudios; el orden variaba según el día y el ánimo. El trenet y , ese caballero llamado Antonio Luis que con su paraguas, evitaba que te mojases los días de lluvia.Entre siendo una niña y salí con el corazón lleno, con la cabeza amueblada, unos ideales firmes y la ilusión por bandera. El tiempo se ocuparía del resto.Gracias, desde dentro a mis profesores, a todos y a mis compañeros.

    ResponElimina

Moltes gràcies pels vostres comentaris. Un blog es nodreix dels comentaris dels seus visitants. Poc a poc, i entre tots, anirem construint aquest blog dedicat a la memòria col·lectiva dels qui hem passat per aquest centre i n'estem orgullosos.